2011/09/10

satu hari tiga rasa

maka tamatlah sudah Minggu Haluansiswa Universiti Malaya 2011/2012.

sodoqallahhulazim.

hey bebeh.
aku dah balik UM. siri hidup fasa kedua aku sudah bermula. kena rancang baik baik. kena rancang elok elok.

dilemma.

kecewa.

suka.

bercampur baur rasanya bak kata ayat ayat karangan bahasa melayu. aku cuba belajar jadi chill sebab aku manusia yang coool. haha.

kolej ketiga. oklah.
cuma fasiliti kurang, jauh dengan fakulti. cis cis.
teksi pun kurang keluar masuk. susah lah aku nak keluar lepak dengan kawan kawan.
transport pun aku takda, lesen lagilah takda. haishhh.

pehal lah UM nih besaq sangattttt -,-

haha. C305. roommate aku awesome :D aku dah mula sayang korangggg :) Syu dan Syera.

tapi dilemma.
kolej ketiga jauhh. susah weyhh nak gerak. ada buat rancangan nak stay luar, takpun tukar kolej. tapiiii, aku sayang nak tinggalkan roommate aku.
teringin jugak nak rasa pengalaman baru kat kolej lain.
susah susah. aku paling takut nak buat keputusan. aku takut aku menyesal.

oh. aku ada ujian kemasukan palapes tadi.
aku frust. aku kecewa. aku disqualified.
ada sejarah masalah kesihatan memang tak layak.
tulang bahu sebelah kanan retak 3tahun lepas tak boleh diterima pakai -,-
aku nak nangis. tapi tak keluar air mata.
aku mengadu kat akram, aku mengadu kat jiha.
akram kata chill, layan sports jeh.
jiha kata rilek, mungkin rezeki kat tempat lain.
aku tabole nangis. kena jaga reputasi.

apa apahal pun aku sangat happy dapat jumpa kawan kawan dekat fakulti. FAB sumpaa awesomeee !!

ada macam reunion takk? haha.



1 comment:

  1. kau masuk palapes? hahaha. bngun pagi pun susah.

    ReplyDelete