2011/12/24

softskills?



kalau korang 1st year degree wajib buat kejadah nye ni kan? haha.
UM kata tarikh dah tutup, bila aku bukak boleh je pulak kan. haha.
aku malas nak buat penilaian ni, tapi tiba tiba nama aku ada terpampang pulak kat notice board FAB so, buat je lahh memandangkan wifi UM sekarang tengah okayy. haha

as the result, aku tidak mencapai tahap dalam PEMIKIRAN KRITIS DAN KEMAHIRAN PENYELESAIAN MASALAH.
hurmmm.
haha. aku jujur gilaaa waktu jawab soalan soalan dia.
mungkin aku tak berapa bagus dalam selesaikan masalah. lagipun aku tak berapa yakin bila dah buat keputusan. lepas tu menyesal.
aku senang sikit menyesal. aduyaiiii.

kedua, MORAL DAN ETIKA PROFESSIONAL. haha.
of course lah kan, sapa nak follow the rules.
memang taklahhhhhh :P

yang terakhir, KEMAHIRAN KEUSAHAWANAN.
adakah aku tak layak nak bukak bisnes?
we'll see yawwww.
aku memang ada simpan nak bukak bisnes. tapi tak confirm lagi nak bukak bisnes apa.
masih lagi dalam perancangan. poyo.

oh ye. examination slip dah keluar. bole print daa. eksited nak jawab exam, padahal study apa pun belum lagi wehhhh.

just wish me luck :)

1 comment:

  1. wahh semangat gila kau nak exam.haha.papepon gudluck=)

    ReplyDelete